OLLYAUTO

OLLYAUTO  je popredný dodávateľ, distribútor a veľkosklad na náhradné diely osobných aj nákladných automobilov, OE diely , motorových olejov, mazív  Ad blue, autobateriek, kvapalín do ostrekovačov, Adblue,  nemrznúcih zmesí hdpe obalov.

Nájdete u nás výrobky celosvetovo známych značiek ale aj špecifických požiadaviek zákazníka. Ihneď k dodaniu ponúkame široký sortiment náhradných dielov, autobateriek, žiaroviek, autokozmetiky, autopríslušenstva, olejov, mazív, adblue, kvapalín do ostrekovačov, nemrznúcih kvapalín, hobby aj profesionálne príslušenstvo a všetko ostatné čo Vaša firma, auto alebo garáž potrebuje.

Sme veľkosklad pre distribúciu AD BLUE, mazív a olejov. V ponuke motorové, prevodové oleje a prevádzkové kvapaliny za najvýhodnejšie podmienky v rôznych množstvách. Ak hľadáte kvalitu tovaru, profesionalitu a serióznosť, ste na tejto stránke správne!

Ollyauto Sabinov Veľkosklad kvapalín, autochémie a AdBlue® – váš spoľahlivý partner pre kvalitné produkty! Ponúkame široký sortiment kvapalín, autochémie a AdBlue® za bezkonkurenčné ceny. Kontaktujete nás emailom alebo telefonicky, prípadne nás navštívte v Sabinove a využite naše rýchle a pohodlné služby. Veľkosklad kvapalín – vaša prvá voľba pre spoľahlivé zásobovanie!