Prevodové Oleje

Prevody a prevodové oleje – Základ pre hladký chod vašich mechanizmov

Prevádzkové oleje sú kľúčovými komponentmi v mechanických systémoch, ktoré zabezpečujú efektívnu funkciu a dlhú životnosť prevodov. Správny výber prevodového oleja je nevyhnutný pre optimálne prenášanie sily a ochranu prevodových sústav.

Prečo sú prevodové oleje dôležité?

  1. Mazanie: Prevodoové oleje vytvárajú tenkú vrstvu medzi súčasťami prevodov, čím znižujú trenie a opotrebovanie, čo vedie k dlhšej životnosti zariadení.

  2. Chladenie: Olej pomáha odvádzať teplo generované pri prevodových procesoch, čím zabraňuje prehriatiu a zaisťuje stabilnú prevádzku.

  3. Ochrana proti korózii: Prísady obsiahnuté v prevodových olejoch chránia vnútorné komponenty pred koróziou a oxidáciou.

  4. Znižovanie hluku: Kvalitné prevodové oleje pomáhajú znižovať hlučnosť prevodov, čo prispieva k pohodlnejšej jazde.

Naša ponuka prevodových olejov

  • Syntetické prevodové oleje: Tieto oleje sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu a výkon pri širokom rozsahu teplôt, ideálne pre moderné prevodovky.
  • Minerálne prevodové oleje: Ekonomická alternatíva pre staršie systémy, ktoré nevyžadujú špeciálne vlastnosti syntetických olejov.
  • Polosyntetické prevodové oleje: Kombinujú vlastnosti minerálnych a syntetických olejov, čím poskytujú dobrú rovnováhu medzi cenou a výkonom.

Prečo si vybrať naše prevodové oleje?

  1. Kvalita: Naše oleje sú testované a spĺňajú prísne priemyselné normy, čo zabezpečuje ich vysokú kvalitu a spoľahlivosť.

  2. Odborné poradenstvo: Náš tím odborníkov vám rád poradí pri výbere najvhodnejšieho oleja pre vašu prevodovku a aplikáciu.

  3. Konkurenčné ceny: Snažíme sa ponúkať najlepšie ceny na trhu, bez kompromisov v kvalite produktov.

  4. Ekologické možnosti: Naša ponuka zahŕňa aj ekologické prevodové oleje, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a spĺňajú prísne emisné normy.

Kontaktujte OllyAuto Sabinov

S našimi kvalitnými prevodovými olejmi zabezpečíte hladký chod vašich mechanizmov a predĺžite ich životnosť. Kontaktujte nás ešte dnes a zistite, ako vám môžeme pomôcť s výberom správneho prevodového oleja pre vaše potreby!