Tankované kvapaliny čo to je?

Zameriavame sa na tankovanie kvapalín priamo u nás na sklade kde týmto spôsobom pozeráme na ekológiu a na spotrebu plastov. U nás si kvapaliny natankujete do áut, vlastnej nádoby poprípade si u nás zakúpite zálohovanú nádobu ktorú môžete opakovane používať.

V prípade veľkých objemov vieme k vám poslať cisternu, auto a natankujeme to priamo u vás.

 
Tankované AdBlue®
Natankujte u nás! Ponúkame vysoko kvalitnú močovinu NoXy AdBlue® pri našich skladových priestoroch v Sabinove za bezkonkurenčné ceny. Využite naše rýchle a pohodlné služby dopĺňania. Objednajte si ešte dnes a zabezpečte si spoľahlivý zdroj AdBlue® pre vaše vozidlo. Tankované AdBlue® od OLLYauto Vášho spoľahlivého partnera v Sabinove!
 
Tankovná Letná zmes
Natankujte u nás! Ponúkame vysoko kvalitnú Letná zmes pri našich skladových priestoroch v Sabinove za bezkonkurenčné ceny. Využite naše rýchle a pohodlné služby dopĺňania. Objednajte si ešte dnes a zabezpečte si spoľahlivý zdroj Letnej zmesi pre vaše vozidlo. Tankovaná Letná zmes od OLLYauto Vášho spoľahlivého partnera v Sabinove!
 
Tankovaná Zimná zmes
Natankujte u nás! Ponúkame vysoko kvalitnú Zimnú zmes do -30 °C pri našich skladových priestoroch v Sabinove za bezkonkurenčné ceny. Využite naše rýchle a pohodlné služby dopĺňania. Objednajte si ešte dnes a zabezpečte si spoľahlivý zdroj pre Zimnú zmes do -30 °C, nech Vám nemrzne sklo. Tankovaná Zimná zmes od OLLYauto Vášho spoľahlivého partnera v Sabinove!
 
Cisterna AdBlue®
Cisterna NoXy AdBlue® – ponúkame dopravu certifikovaného roztoku močoviny priamo k vám! Využite naše bezkonkurenčné ceny a spoľahlivú službu cisterny, ktorá zabezpečí dodávku AdBlue® až k vám na firmu. Objednajte si ešte dnes emailom alebo telefonicky a zaručte si efektívne a pohodlné zásobovanie.
 
 

Výhody tankovaných kvapalín do automobilu

Tankované kvapaliny do automobilu, ako sú palivá, oleje a aditíva, zohrávajú kľúčovú úlohu v bezproblémovom fungovaní a výkonnosti vozidla. Ich správny výber a používanie môže významne ovplyvniť životnosť motora a celkovú efektivitu jazdy.

1. Zvýšená výkonnosť motora

Kvalitné palivá obsahujú prísady, ktoré znižujú opotrebenie a zvyšujú účinnosť spaľovania. Týmto spôsobom môže motor dosiahnuť vyšší výkon a lepšiu akceleráciu.

2. Úspora paliva

Investovanie do kvalitných palív a olejov môže viesť k nižšej spotrebe paliva. Správne viskózne oleje minimalizujú trenie v motore, čo vedie k úsporám na palive a znižuje náklady na prevádzku.

3. Ochrana motora

Špeciálne aditíva v motorových olejoch a palivách chránia motor pred koróziou a usadeninami. Pravidelné používanie týchto kvapalín zabezpečuje dlhšiu životnosť motora a menej časté opravy.

4. Ekologické výhody

Niektoré moderné palivá a oleje sú navrhnuté tak, aby emitovali menej škodlivých látok. Používanie ekologických produktov prispieva k znižovaniu emisí CO2 a iných škodlivín.

5. Zlepšená jazdná dynamika

Kvalitné kvapaliny prispievajú k hladšej jazde a lepšej odozve vozidla. Systémy ako ABS a ESC potrebujú správne oleje na optimálne fungovanie.

6. Ochrana proti mrazu

V zimnom období je dôležité tankovať kvapaliny, ktoré sú odolné voči nízkym teplotám, aby sa predišlo problémom so štartovaním a zamrznutím paliva.

Záver

Výber kvalitných tankovaných kvapalín do automobilu je investíciou, ktorá sa vám vráti v podobe lepšej výkonnosti, úspor a dlhšej životnosti vozidla. Nezabúdajte pravidelne kontrolovať a meniť kvapaliny, aby ste zabezpečili optimálne fungovanie vášho auta.

Tankované oleje
Natankujte u nás vybrané druhy olejov.
 
Zálohovací systém obalov kde za nádobu zaplatíte iba raz a použijete opätovne niekoľkokrát.
Pre bližsie info nas nevahajte kontaktovat pomocou chatu alebo telefonicky na
Tel. číslo:  +421 951 479 712